Beste klant,

Wij laten je graag weten dat wij nog open zijn voor bezorgen!

Wij nemen de uitbraak van het Coronavirus uiterst serieus. Wij monitoren de situatie, zowel binnen als buiten onze organisatie, van dag tot dag. Op de eerste plaats staat de gezondheid van onze medewerkers en van onze klanten.
Wij doen er alles aan om de verspreiding van het virus onder onze medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen.

Voor de bezorging hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Alleen fitte werknemers
Wij werken uitsluitend met mensen die geen ziekteverschijnselen vertonen. Zij wassen regelmatig hun handen en zorgen voor een hygiënische werkomgeving.

Onze bezorgers bellen bij u aan en laten de bestelling achter bij de deur.
Om bij te dragen in het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus vragen wij onze bezorgers bij de klant aan te bellen en de bestelling achter te laten bij de deur. We noemen dit contactloze bezorging. De bestelling wordt voor de deur geplaatst om direct contact tussen klant en bezorger te vermijden. De bezorgers zijn gevraagd om de bestelling geen moment uit het oog te verliezen totdat je deze oppakt. Houd er rekening mee dat contactloze bezorging alleen werkt als je online afrekent.

Contactloos betalen – via iDeal of contant
Wij raden u sterk aan om te betalen via iDeal. Hiermee voorkomt u dat er direct contact nodig is tussen u en de bezorger.
Wilt u toch contant betalen, dan kan dit. Stop het contante bedrag in een envelop en leg dit op de plek van de bestelling neer.
U sluit de deur en de bezorger zal het contante geld voor de deur ophalen. Wij vragen u met klem om in deze situatie geen fysiek contact te maken met onze bezorgers.